Frågor och svar om missnöje och bråk

28 Sep 2009, 12:00 167
Annat, 0 år
Question


Hjälp... jag vet inte vad jag ska ta mig till... min pojkvän som jag älskar är inte den killen jag en gång blev kär i... han är har ändrats totalt... vet inte vad jag ska göra... älskar han så himla mkt så jag vet inte vad jag ska ta mig tilll...
han har fått otroligt agressiva humörsvängningar så det inte är sant... skriver i detta nuet för att jag är så ledsen och har nyss pratat med honom... ibland är han världens gulligaste... sen ena stunden kan han bli ett monster! han har aldrig betett sig så här förräns nu... vad har hänt. vad har jag gjort för fel? jag förklarar för honom hur mkt jag älskar honom... men han blir bara sur... samma sak gäller det när jag säger att jag inte känner igen honom... Vad ska jag göra... jag är så himla rädd nu. Han är inte samma kille som jag blev kär i.

Svar
Helena Meyer
Föreningen Tilia

Det är såklart omöjligt att svara på exakt vad som hänt med din kille. Är han lika gammal som du? Har det hänt något i hans liv? Tränar han mycket? Han kanske tar preparat för att snabbt bygga muskler, och de påverkar humöret.

Hur länge har ni varit tillsammans?

Det är viktigt att du förstår att du inte har gjort något fel. Det kan aldrig vara ditt fel att han beter sig illa.

Har du kontakt med hans föräldrar så kan det kanske vara en bra idé att prata med dem. Det kan ju vara så att han mår väldigt dåligt över något.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar