Frågor och svar om underlivet

19 Oct 2009, 12:00 141
Annat, 0 år
Question


Hej
jag har har haft ont i mitt underliv i en lång tid nu. får ont när jag kissar och när jag sitter med bena ihop länge. Det känns lite som urinrörsinflammation men det gör inte lika ont(bara ibland) jag fick detta antagligen när jag hade sex med min pojkvän för första gången, men då trodde jag bara att jag hade blivit spräckt och tänkte att det går väl över. detta var 1,5 år sen. Jag vet att jag borde hört av mej till någon men just då vågade ja inte, det gör ja inte nu heller men jag har liksom haft de så länge så jag borde kolla upp de.
Men det har ju blivit en vana nu och jag har lärt mej handera de, men om jag inte gör de så kan jag få jätte ont när jag kissar och då blir jag trött och sur och vill bara vila.

Svar
Helena Meyer
Nätvandrare, Fryshuset

Det är jättesvårt att gissa vad det kan vara såhär i ett forum, så jag tycker absolut att du ska ta dig till din ungdomsmottagning. Där är personalen van vid att prata med ungdomar.

Man ska inte behöva ha det som du, och det finns bra hjälp att få.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar