Frågor och svar om få kontakt

16 Nov 2009, 20:00 97
Tjej, 10 år
Question


hej! jag gillar eller älskar en kille men han går i min paraelleklass så vi pratar inte med varandra. hur ska jag göra för att han ska gilla mig eller åtminstonde prata med mig eller veta om han känner likadant???? han är snygg och har ett väldigt fint namn. lyssna på det själv... PAUL fast man uttalar det Pål. när jag får syn på honom i korridoren fasnar min blick på Paul snälla hjälp mig:(

Svar
Catherine Koff
Anorexi/Bulimi-kontakt

Hej!

Vad härligt att du förälskat dig! Håller med, Paul är ett vackert namn!

Kan du inte göra ett litet försök till kontakt? Tex säga hej i korridoren när ni möts eller kanske säga något om skolmaten om ni möts i lunchkön? Jag vet att det kan vara lite läskigt men jag kan höra att du är en modig tjej så testa! Ett litet hej nästa gång ok?

Lycka till nu!!

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar