Frågor och svar om få kontakt

18 Nov 2009, 12:00 86
Kille, 18 år
Question


Hejsan jag har sett det mest underbaraste tjejen. Jag adda henne på facebook och ja har aldrig pratat med henne bara kollat hennes bilder och på hennes bilder. Det finns något speciellt som får mitt hjärta att banka hårt som fan när jag ser henne på bild ja har inte skrivit nåt till henne för jag vet inte vad ja ska skriva och hon känner inte mig eller nåt. så ja undrar om du på något sätt kunde hjälpa mig med att få bra kontakt med henne.

Svar
Helena Meyer
Föreningen Tilia

Om du vill ha kontakt med tjejen så finns det bara ett sätt. Du måste skriva till henne. Annars kan det ju aldrig bli något mellan er. Försök att hitta något roligt ämne som ni har gemensamt.

Du kan också föreslå en fika kanske? Nåt neutralt så att ni kan lära känna varandra lite bättre?

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar