Frågor och svar om obesvarad kärlek

19 Nov 2009, 11:00 114
Annat, 0 år
Question


Hej!
Jag mår väldigt dåligt för min pojkvän dumpa mig på sms han börja med att inte höra av sig på 3 dagar, jag skickade sms o ringde men fick inget svar då bestämde sig min bästa kompis att hon skulle försöka. När hon ringde han svarade han och hon börja fråga med varför han inte svara. Då sa han att han inte har några känslor kvar för mig och att han skulle göra slut. Jag fattade ingetting det kom som en chock de hade alltid varit han som sagt att han älskat mig mest och bara några dagar innan sa han att han att han älska mig. Vi hade sex ca 2 veckor innan han gjorde slut och innan det var han liksom han som sms mest ringde och ville ses. Vi var både oskulder och tog varandras, kan det vara så att han bara var ute efter att bli av med den? Jag kan inte sluta tänka på det här men det värkar inte alls vara likt honom men jag vill veta vad jag gjorde för fel...... så himla tacksam för svar

Svar
Helena Meyer
Föreningen Tilia

Inte tror jag att du har gjort något fel! Ibland tar kärleken slut, det är tråkigt och hemskt men det handlar inte om att någon gjort fel. Varför din kille gjorde slut kan jag inte svara på, utan det måste du fråga honom om.

Det viktiga är att du vet att det inte var ditt fel, och du kunde inte ha gjort något annorlunda.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar