Frågor och svar om symtom - vad är det?

29 Nov 2009, 19:00 88
Annat, 0 år
Question


Hej!

Är lite orolig, tror jag fått någon könssjukdom, och har inte haft någon möjlighet att besöka en ungdomsmottagning eller något liknande.

frågan är,

jag hade en tillfällig relation med en kille för ungefär 20 dagar sen, och exakt efter mensen hade vi sex.. och några dagar efter det, börja det klia jäätte mycket i underlivet, med en konstig tjock flytning, och nu någon dag efter det, börja flytningen bli brunaktig, och nu har jag börjat småblöda, (räcker med trosskydd)..

Vad kan detta bero på?, misstänker klamydia?.

Tacksam för svar.

Svar
Helena Meyer
Föreningen Tilia

Det är ju helt omöjligt för mig att svara på vad det kan vara, det kan vara symptom på en sjukdom, eller på en svampinfektion. Vad det än är så bör du kolla upp det hos en läkare.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar