Frågor och svar om våldtäkt

2 Dec 2009, 20:00 224
Annat, 0 år
Question


Hej :'/
När jag var ungefär 5 år orkade inte mamma med att ha mig hemma så hon skickade iväg mig till olika familjer under helgerna, men tyvär hamnade jag en gång hos en familj med en son. Han våldtog mig! Det var fruktansvärt, mina frågor är; Kan jag ha blivit så förstörd inuti att jag inte kan bli med barn mer?
Jag verkligen drömmer om att få barn, det är min största önskan.

Vore jätte tacksam för svar!

Svar
Helena Meyer
Föreningen Tilia

Vad starkt av dig att skriva och berätta det här för mig. Är det någon annan som vet? Att bli våldtagen är någon som man kan behöva hjälp och stöd för att kunna berarbeta och gå vidare från.

Som svar på din fråga - nej du har inte blivit förstörd inuti. Hur illa han än gjorde dig, så har det inte påverkat dina möjligheter att få barn.

Lägg till mig på msn om du vill prata mer: [email protected]

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar