Frågor och svar om svartsjuka

11 Dec 2009, 13:00 177
Annat, 0 år
Question


hej... vet inte riktit vem ja ska sika frågan til så vi testar me dej:)
jo de e så att ja o min kile snart har vart tillsamans i 6månader snart..ja älskar honom så myket o ja kennar mej jete taskig o kena så här...
varje gång han jag o min bässta kompis är med varandra blir jag redd att han ska börja gilla hene i stellet för mej...
men ja vet att han bara gillar henne som kompis...men min kompis har alltid vart tjejen somm alla killar gillar, o gör presis allt hon sejer..
så de kens som min kille seter hene först i stelet för mej....
vågar inte prata me dom om de heller... e räd att dom ska tyka ja e svartsjuk...
men ja o min kompis har altid vart den tjejen o jag har liksom hamnat i sym undan på killsidan, alti den där knasiga kompisen liksom.
kens som jag altid e i vägen när jag vi e tilsamans alla 3.
o nu e jag sjuk.. o dom ska til en filmkvel till en annan kompis, men så åker dom hem till han först... ja vet ju att de inte hender nå.men sen när dom komit till filmkvellen skriver han att dom har brotning alli hopa men endå...de krosar mit hjärta... o vin besta vän förstår inte sjelv att hon har den efekten på killar, hon tror inte på en när man sejer de...

mja du ser säkert inte ett ord av va de står men skulle va glad för svar:)

e verhligen i behov av råd

Svar
Helena Meyer
Föreningen Tilia

När man är tillsammans med någon så är man ofta orolig för att den man tycker om ska tröttna, eller bli kär i någon annan. Det bästa är att försöka prata med den man är ihop med, och berätta hur man känner. Det finns ofta ingen anledning att vara orolig.

Om du alltid har känt att du är den där knasiga kompisen, så är det såklart extra jobbigt och oroligt. Men antagligen vill din kille vara med dig för att du är precis som du är. :)

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar