Frågor och svar om Ångest

11 Jan 2010, 23:00 105
Kille, 13 år
Question


Jag har ett problem....jag är skit kåt i min morsa och varje gång jag ser henne reser kuken sig :S Assp de har varit så så läge jag kan minnas och jag börjar bli riktigt trött på de nu finns det något jag kan göra för att jag inte ska få bånge varje gång jag ser min morsa? ;S

Svar
Anders Hedman
Präst / Kristendom

Tjena!

Det är svårt att reda ut dina problem på några rader på nätet. Därför råder jag dig att ta mod till dig och gå till en ungdomsmottagning. De har fått alla möjliga frågor om olika sorters sexuella behov och problem och kan nog hjälpa dig.

Du kan också prova att kontakta RFSU (riksförbundet för sexuell upplysning) och deras hemsida där ska det finnas möjlighet till frågor och svar.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar