Frågor och svar om sex

18 Jan 2010, 11:00 651
Annat, 0 år
Question


Jag har ett mycket allvarligt problem. När jag beskriver detta kommer ni/du som ska analysera detta säkert tänka "ännu en vilsen tonåring med samma problem som alla andra", men tänk inte så! Jag lider av ömt ollon, för tidig utlösning och gula prickar/klumpbildningar under huden på penis, vilket kanske inte låter så allvarligt. Jag ska berätta hur jag tror problemet med ollonet uppstått. Snälla hoppa inte över detta problem och se på detta som nåt oviktigt, för jag vet inte vad jag ska ta mig till om jag inte får hjälp :'(..

När jag var liten hade jag trång förhud och det visade sig också hos skolsyster i tvåan. Vid en andra undersökning skulle hon kolla om jag behövde ta bort förhuden, men jag ljög och sa att det hade löst sig av sig självt. Med tiden blev min förhud större och jag kunde dra bak den. Jag kände direkt att mitt ollon var extremt ömt och att jag inte kunde röra det. Problem med detta uppstod först i 8an när jag blev ihop med en skitsnygg tjej. Första gången hon runkade av mig gjorde hon det försiktigt för jag sa att jag var lite öm idag av nån anledning. Jag hade aldrig blivit avrunkad förut och jag blev jätteupphetsad och det "hela" gick på högst 7 sekunder. Hon hann i princip röra mig och sen fick jag utlösning. Jag var ihop med henne ett tag och det gick inte att ha sex för mitt ollon var så ömt, tro mig vi försökte flera gånger. (De gula prickar jag har på penisen berättade jag var nått som alla hade för henne.. de är inte farliga tror jag men de ser förjävliga ut... :'(..) I alalfall lyckades vi ha sex med kondom några gånger för att jag hade förhuden framdragen så att ollonet inte vidrördes av något förutom förhuden. Jag trodde att den tidiga utlösningen vid avrunkingen var nåt som händer alla första gången.. men när vi hade sex hände samma sak! Direkt när jag tog in min penis i henne så kom jag i princip... Vi prövade olika ställningar att inte "spänna" penis under samlaget dra bakförhuden och smörja in ollonet med vaselin, vilket dämpade smärtan i alla fall.

Vad ska jag göra? Jag vill inte ha tips på någon kräm, spray eller att jag kan göra oralsex å henne eller att jag kan vara osäker eller nervös, inga tips på hur jag ska tänka under samlaget etc. gför att förhindra utlösning. Jag har försökt med olika metoder för att göra mitt ollon oskänsligare och gjort övningar som sägs ska fördröja tiden innan utlösning, men inget fungerar :'(! Jag brukar ha lätt för att få tjejer för att jag har haft tur med utseendet och har nyligen träffat en ny tjej. Vill inte att vårt första samlag ska gå "dåligt" för min och hennes skull. Jag kommer bli känd som "10 second man" och hon kommer bli besviken.. Jag vill alltså ha ett okänsligt ollon, naturligt, utan salvor och kunna ha samlag en längre tid utan att det gör ont på mitt olon eller att jag kommer direkt oc vill görna ha råd om vad jag ska göra med mina som sitter under ollonet på "skaftet".

Oerhört tacksam för svar!!

Svar
Helena Meyer
Föreningen Tilia

Hej,

Det låter som att du skulle behöva prata med någon på ungdomsmottagningen om ditt problem. Man ska inte ha ont på ollonet när man har sex.

Jag kan omöjligt svara på hur du ska få ett mer okänsligt ollon, det måste du göra en undersökning för att kunna få svar på.

Gå in på http://www.umo.se så kan du söka rätt på var din ungdomsmottagning ligger.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar