Frågor och svar om få kontakt

21 Jan 2010, 12:00 144
Annat, 0 år
Question


Hej, jag är 14 år och har lite svårt att bestämma mig eller vad man ska säga..
Det är en kille i min klass, vi har gått i samma klass hela livet. Sen dagis har vi kännt varandra. Vi är inte speciellt bra kompisar mer än klasskompisar, jovisst vi snackar ibland osv men inte som bästisar eller kompisar så. Vi är aldrig (mer än nu i helgen) eller så.
Men när vi är i skolan tar han alltid mig på rumpan och säger att jag har perfekta ben och jätte fin rumpa. Alla mina kompisar klagar på mig när jag låter han göra det. Så jag säger till han att sluta. Fast egentligen vill jag att han ska göra det. Inte taffsa men det är kul när han gör det på ett oseriöst sätt liksom.
Han skrivet alltid till mig på msn osv.. Att han vill ha sex med mig. Förut ville jag verkligen inte, för ett halvår sen ungeför. Då var jag nästan rädd för honom. Jag sa till mig själv att jag ALIDRIG skulle ha sex med honom. Men nu har tiden gått och jag har tänkt på det, han har tjatat. Och nu känns det som att jag vill det. Jag är inte kär i honom eller så. Fast han är snygg..
Hur ska jag göra? hur kan konsekvenserna efter bli? Tänk om han tycker att jag är dålig? Jag är ju oskuld liksom.
Det känns rätt på något sätt, och jag bryr mig inte om rykten.

Och vi var i Lördags. När han och hans kompis rökte så satte han sig brevid mig. Han började smeka mig på benet & mellan benen lite. Jag gillade det typ..

Hur ska jag tänka nu?

Svar

Hej,

ibland är det svårt att veta vad man vill och inte vill.

Det är inte konstigt att bli intresserad av någon som man tidigare inte haft intresse för. Det som är viktigt är att tänka igenom situationen och känna efter vad man vill göra och inte göra med den personen. Det kanske känns ok att bli smekt och tagen på rumpan, men inte att ha sex. Det är helt ok, och de måste den här killen isåfall respektera.

Kan du inte fråga den här killen om ni kan ses och prata och fika någon gång? Så att du lär känna honom lite bättre, och ser vad det är för en typ av kille, att han är snäll och så?

Om han tjatar nu, så kanske han kommer att fortsätta göra det om ni hånglar, och det kan bli så att du har sex mot din vilja för att slippa tjatet. Det är inte ok, utan din kropp är din, och du bestämmer själv hur långt du vill gå och vad du vill göra.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar