Frågor och svar om kärleksrelationer

26 Jan 2010, 10:00 87
Kille, 17 år
Question


hej!jag ska berätta min fråga direkt,jag har varit oskuld hela mitt liv tills jag har legat med en tjej för två veckor sen!i början var jag lite glad ett tag men sen dagenefter blev jag lite deprimerad,sen efter en vecka har jag oxå legat med samma tjejen,frågan är hon gillar mig jätte mkt o tycker att jag e mkt snygg men jag tycker inte om henne o vi har haft sex från första gången vi träffades o hon har haft sex med 28 personer o hón vill inte att jag ska ha kondomen på mig!,så hur/vad ska jag göra åt det???!.

Svar
Helena Meyer
Föreningen Tilia

Hej,

Nu svarar jag på din fråga lite sen, så det kanske har löst sig.

Du ska inte känna att du måste ha sex med någon bara för att ni haft det förrut och hon gillar dig. Det är också viktigt att hon respekterar att du vill använda kondom.

Det bästa är nog att du är ärlig och rak mot tjejen och säger att du inte vill fortsätta att träffas.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar