Frågor och svar om få kontakt

5 Feb 2010, 15:00 96
Tjej, 12 år
Question


heej hur blir man värsta killtjusaren.gillar killar om man är tjejig elr tuff?

Svar
Anders Hedman
Präst / Kristendom

Hej!

Visst finns det olika typer av tjejer i din klass? Tjejer som gillar olika saker, har olika intressen och vill olika saker?
Är det inte samma med killarna? De gillar olika saker, har olika intressen och vill olika saker. Det betyder att alla killar gillar inte samma typ av tjejer.

Du kan egentligen bara bli värsta killtjusaren genom att vara dig själv. Det är svårare att få kontakt om man är väldigt blyg och tyst. Så om du leker med killar, spelar spel, snackar om vad du tycker är kul, frågar vad de tycker om och försöker ha roligt så kommer man ganska långt.

Jag tror inte att man säga att killar gillar tjejiga eller tuffa tjejer. Kanske är det så att det är enklare att gilla de som mest lyckas vara sig själva. Det kanske inte är så lätt. Men man tycker ju om att vara trygg med andra människor. Jag tror att det är lättare att vara trygg med någon som är sig själv jämfört med någon som försöker vara någon annan hela tiden.
Lycka till!
[email protected]

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar