Frågor och svar om missnöje med kroppen

8 Feb 2010, 15:00 115
Annat, 0 år
Question


jag är ca1.62 och väger ca 60kg. Och jag käner mej överviktig e jag det?
jag länner mej väldigt tjock jag käms över minkroppmtill och me i omkläddningsrumen på skolan. Jag känner mej så tjock att det känns som om ingen kille skulle villa ha en tjej med en sån här magge som min. så jag undrar om du/ni ha några bra tips hur jag kan göra för att gå ner i vikt kanske vissa saker jag ska äta m.m. snäll HJÄLPmej svara på min fråga snälla.
Hej då och gott nytt år:D

Svar

Hej!
Du är absolut inte överviktig! I puberteten händer det otroligt mycket med kroppen, det är vanligt att man en dag inte känner igen sin kropp. Jag tycker du ska börja med att säga positiva saker till dig själv varje dag och våga lyft blicken och titta på alla kvinnor runt om kring dig. Vill du sedan ändra något är mitt tips att du börjar motioner/träna.

Vänliga hälsningar Anna

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar