Frågor och svar om våldtäkt

9 Feb 2010, 15:00 210
Annat, 0 år
Question


hej, jag mår så jävla piss för en sak som hända mig för ett tag sen.
Det var såhär att när jag var med några killkompisar så följde jag med en som skulle visa sitt rum(han som vi var hos) men när vi kom upp och in till hans rum så låste han dörren bakom sig och jag hann knappt tänka innan jag låg naken i hans säng, han slet av mig kläderna och hade sex med mig fast jag inte ville! jag skrek men då slog han till mig så jag blev aldeles borta.
Jag har mått dåligt för detta i 2 år och jag vågar inte berätta det för någon eller polisanmäla, för han har hotat mig att om jag säger något så kommer han göra mig illa. Jag vet inte vad jag ska ta mig till!..

Svar
Helena Meyer
Föreningen Tilia

Hej,

Det den här killen har gjort är inte ok på något sätt. Det är inte konstigt att du är ledsen och mår dåligt efter att han gjort dig illa.

Det viktiga nu är att bryta den här tystnaden. Han har hotat dig, men det visar bara på att han själv vet om att han har gjort väldigt fel.

Finns det någon vuxen i din närhet som du litar på? Kanske en lärare, en kompis förälder eller storasyskon. Annars kanske skolkuratorn, skolsyster eller någon på ungdomsmottagningen kan hjälpa dig.

Om du vill kan du lägga till min msn: [email protected]

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar