Frågor och svar om utseende

10 Feb 2010, 18:00 114
Annat, 0 år
Question


Hej jag är en kille på 17 år som inte mår så jätte bra jag fyller snart 18 år och jag har inte växt på 2 år och jag är bara 1.64 och väger 55kg och jag mår jätte dåligt av det jag har varit mobbad i 7år ungefär och jag tror inte ja kommer växa nå mer min pappa är 1.72 min mamma 1.56 hela min släckt är kort. jag vet inte va ja ska göra jag mår jätte dåligt för det. finns det nå piller eller nått man kan ta för att bli längre jag skulle gö va som hellst för att bli 1.75-1.80 :( snälla behöver ett svar:( mår jätte dåligt för att jag är så jätte kort.

och har en till fråga jag har presis fått en tjej för 2 månader sän hon är 17år och är 1.72lång och väger ungefär 67kg och vi tycker om varan jätte mycket men vi tycker det är jobbigt att hon är så pass mycket längre än mig :(.och sexet har blivit jobbigt vi var båda oskuld när vi träffas men nu har vi hafft sex nåra gånger och jag och hon börjar önska att min va större för det skulle bli så mkt bättre för oss med sex då min kuk är bara 15cm och 12.5m i omkrets och det är jätte jobbigt :( jag hatar min kuk jag hatar min längd :( kan man gö nåt åt dom sakerna min högsta önskan är att bli längre skulle gö vad som hällst för att bli det .:(

mvh markus svar skulle behövas komma snabbt för jag blir 18 om 4 månader och då måste man nog betala för allt.
och är det stav fel är det för att jag har dyselexi

Svar
Helena Meyer
Föreningen Tilia

Hej,

Det jag tänker när jag läser ditt mail är att du har många tankar som du skulle behöva prata med någon om.

Alla ser vi olika ut, och även om du känner att du är kort, så är det precis lika ok att vara kort som att vara lång. Men det kan vara svårt att känna så om man är van vid att se ner på sig själv och tycka att man är fel.

Om det finns någon ungdomsmottagning där du bor, så tycker jag att du ska prata med dem.

Även om du är 18, så betalar du aldrig mer än 900 kr per år för vård i Sverige.

Gå in på http://www.umo.se och kolla var din ungdomsmottagning ligger.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar