Frågor och svar om symtom - vad är det?

12 Feb 2010, 13:00 97
Tjej, 16 år
Question


hejsan , jag har haft ett förhållande med min pojkvän i lite mer än en månad , och vi har ett distans förhållande så vi ses på helgerna , och då kan det ju hända att vi har mycket sex , alltså typ 3-4 gånger om dagen , men då när jag går på toan så kissar jag , men sen efter så blir det typ som om det är kvar lite, det typ svider och massor , och sen när jag går på toan igen direkt efter första gången så kommer det typ bara lite eller några droppar, vad kan jag göra för att få det sluta bli så? tack på förhand

Svar
Helena Meyer
Föreningen Tilia

Hej,

Jag tycker att du borde ställa den här frågan till någon på ungdomsmottagningen. Det kan vara att du har fått in bakterier i urinröret, men sånt kan inte jag se eller hjälpa dig med. Men gå in på http://www.umo.se och se var din närmaste mottagning ligger, om du inte redan vet.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar