Frågor och svar om obesvarad kärlek

12 Feb 2010, 13:00 97
Tjej, 16 år
Question


Hej, jag har ett sådant problem att jag hade en gång i fyllan hånglat med flera kilalr under en kväll. En av dem tyckte jag typ inte om, han var nog jätte snäll mot mig och ingen har faktist varit så snäll mot mig som han. JAg förstod inte det så jag lämnade honom. Bröt kontakten. Han försökte länge få mig tillbaka. När jag märkte att han hade skaffat en ny flickvän så ville jag ha honom tillbaka. Jag förstod hurdan underbar person han egentligen är ! Nu är han singel igen och jag vet inte vad jag skall göra. Jag är rädd att han hatar mig för jag har typ haft på G med hans bästa kompis ! Jag vågar inte berätta det här åt någon ! Jag mår så dåligt av det ! Jag kan inte le, sova, äta mera ! Jag gråter mig till sömns varje natt (om jag råkar få sömn) I skolan kan jag inte koncentrera mig, jag bara tänker på honom ! Tänk om han ännu har känslor för mig. Jag vet inte ? Men Vad ska jag göra SNÄLLA HJÄLP!! Jag har ingen att fråga råd av.. För alla tycker han är ful. Men det spelar väl ingen roll !!

Svar
Helena Meyer
Föreningen Tilia

Hej,

Jag tror att det bästa du kan göra är att ta kontakt med killen igen och prata med honom. Hur jobbigt det än känns, så kan du inte göra något åt situationen om ni inte pratar.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar