Frågor och svar om första gången

12 Feb 2010, 14:00 165
Annat, 0 år
Question


Hej!
Min kille och jag har varit ihop i 4 månader och jag märker att han vill ha sex, men jag tror inte jag är redo, men jag gillar honom så mycket att jag är rädd att han kommer dumpa mig om jag säger nej, för en gång försökte han göra det så kittlade jag honom så han glömde det , och jätte många av mina kompisar har haft sex och berättar för min kille så han vill göra det med, ibland känner jag mig lite redo men sen så tänker jag och vill inte , inte än... Vad ska jag göra?

HJÄLP!

Svar
Helena Meyer
Föreningen Tilia

Hej,

Om du inte vill ha sex än, så ska du inte ha det för din killes skull. Om han verkligen tycker om dig, så lämnar han inte dig för en sån sak.

Att tjata och tvinga någon till sex är samma sak som våld. Och ingen tycker väl att det är ok att en kille slår eller nyper sin tjej?

Så vänta tills det känns rätt och bra för båda.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar