Frågor och svar om hårtillväxt

18 Feb 2010, 15:00 241
Annat, 0 år
Question


hej! jag har sedan ca 2 år tillbaka haft jätte jobbig hårväxt över hela kroppen jag har lika mycket hår som en man jag orkar inte leva såhär jag har inte berättat det för någon och jag vill inte det heller. Min pojkvänn kommer hem till sommaren efter att ha pluggat i usa i två år jag vet inte vad jag ska gör det är så mycket hår att jag varker kan vaxa eller raka jag orkar inte mer snart o jag kan ínte leva såhär längre jag mår dåligt över det här varje dag snälla hjälp mig!! MVH Ida
PS det hjälper inte att ta p piller då jag har ärvt det av min pappa:(

Svar
Helena Meyer
Föreningen Tilia

Hej,

Om du har så mycket hårväxt så att det stör dig, så tycker jag att du ska kontakta din ungdomsmottagning eller vårdcentral för en undersökning.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar