Frågor och svar om vestibulit

18 Feb 2010, 15:00 136
Tjej, 18 år
Question


TACK så jävla mycket då, finns inte alls något svar på min fråga i arkivet. Jag mår så himla kasst över att inte kunna ha samlag utan att det gör ont. Och det är inte för jag spänner mig. Och ibland får dom inte ens in kuken. Hur våt och avslappnad jag än är så går det bara inte. Och jag trodde jag skulle få hjälp, men nejdå...Jag undrar bara om man skulle kunna göra en operation eller vad jag ska göra. Men man får ju inget svar någonstans och detta är inte precis något jag pratar om för tycker det är så pinsamt. Finns väl inget annat att göra än att skära upp fitthålet själv då! För det är ingen som vill ha någon som inte kan ha sex, orkar inte att folk ska driva med mig för det längre heller. Jag hatar mig själv för detta, känner mig som något jävla äckligt missbildat. Vill bara vara normal.

Svar
Helena Meyer
Föreningen Tilia

Hej,

Jag förstår att det känns väldigt jobbigt och pinsamt, men det finns bara en sak att göra, och det är att söka hjälp. T.ex. på ungdomsmottagningen.

Det du har kan vara något som heter Vestibulit, och det finns en del skrivet om det i arkivet. Du kan också läsa mer på http://www.umo.se och http://www.vestibulit.com

Vad det än är som du lider av, så kan jag inte hjälpa dig med det. Men jag vet att det finns bra hjälp att få, men det krävs att du vågar söka hjälp.

Lägg till mig på msn: [email protected] om du vill prata mer.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar