Frågor och svar om våldtäkt

24 Feb 2010, 15:00 251
Tjej, 80 år
Question


I helgen blev jag påsatt ofrivilligt av världens snyggaste kille som jag känner litegrand, jag skulle inte ha något emot att ligga med honom liksom. Men han tryckte in mig i en wic och hade strypsex med mig fast jag försökte få honom att sluta. Nu går vi samma klass och jag vet inte vad jag borde göra?

Svar
Helena Meyer
Föreningen Tilia

Hej,

Att tvinga någon till olika former av sex är aldrig ok. Även om det är världens snyggaste kille och du skulle velat ha sex med honom under andra omständigheter.

Finns det någon du skulle kunna prata med? Hur känner du inför det som hänt? Att gå till kuratorn på skolan och prata kan vara ett bra sätt att nysta lite bland alla tankar.

Annars kan du alltid kontakta din ungdomsmottagning. Det är jätteviktigt att du får någon att prata med!

Ta hand om dig!

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar