Frågor och svar om svek

24 Feb 2010, 16:00 321
Annat, 0 år
Question


Hej!
Jag vet inte riktigt vad jag ska göra, för ett tag sen hade jag sex med en kille.. mest för att han skulle sluta tjata på mig!, jag har ju träffat killen några gånger och pratat med honom men han fortsatte bara tjata om att ha sex med mig, så då gjorde jag de..
Jag var ju inte oskuld så jag mådde inte precis dåligt av de efteråt eftersom jag kände killen rätt bra.
Men sen berättade jag för min bästa vän och han blev helt galen och började säga "hora" "sexgalning" m.m. och jag har inte precis knullat runt i hela staden direkt!
Jag blev sjukt förbannad och bröt kontakten med honom helt, och sen fick jag reda på att han sagt till den där killen jag hade sex med, jätte många personliga saker som jag hade sagt till min kompis i förtroende som han lovade att han inte skulle säga till någon + saker som inte ens är sant!
och nu vet jätte många dom grejerna och nu har jag ingen aning vad jag ska göra för att ta mig ur de här.. jag klarar inte av de längre, orkar inte leva med alla lögner längre och har ingen aning vad jag kan göra.. vad tror du?

Svar
Helena Meyer
Föreningen Tilia

Hej,

Vilken jobbig situation!

Vet du, jag undrar om din vän kanske varit kär i dig? Det han har gjort är väldigt dåligt och taskigt mot dig. Han var din bäste vän och har svikit dig jättemycket nu.

Jag tror att det bästa du kan försöka göra är att hålla huvudet högt och strunta i de elakheter han sprider ut. Till slut kommer ingen orka lyssna på hans skitprat.

Finns det någon du skulle kunna prata med? Skolkuratorn eller någon lärare? Eller en kompis?

Du kan alltid vända dig till ungdomsmottagningen med tankar och funderingar också.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar