Frågor och svar om könsorganen

24 Feb 2010, 16:00 231
Annat, 0 år
Question


Hej jag är en kille på 15 år! Jag försökt söka på liknande men har ej hittat något! Igår i skolan så mulade jag en tjej i min klass i ett snöbollskrig. Jag skulle nog inte gjort det för hon blev tydligen jätte arg, och när vi kom in så knäade hon mig mellanbenen typ allt vad hon pallade! Hon höll fast i mina axlar så jag inte riktigt kunde komma loss så hon hann knäa mig typ 5 gånger innan jag föll till marken och det kändes väldigt konstigt i pungen och jag började må illa, samtidigt som det såklart gjorde väldigt ont.

Sen gick jag in på toaletten för att kolla om allt va bra eftersom jag hade så ont!
Det såg inte ut att vara någon fara med min snopp men min pung såg mycket plattare ut än normalt! Den känns väldigt mosad om jag känner på den och jag kan inte alls känna mina pungkulor! Det är bara som platta, mjuka små bitar i pungen och jag tror att det kanske är mina pungkulor som har krossats! Jag har hört att pungkulorna också kan åka upp mot magen men då tror jag att jag skulle se/känna dom för dom är inte så jätte små (har kommit i puberteten)!

Låter det så som jag beskrev det att dom har krossats eller bara åkt upp men inte syns? Och finns det något sätt att kolla detta själv innan man går till skolsyster eller ungdomsmottagningen (typ onanera)? Det känns verkligen jätte nervöst och pinsamt att gå dit! Jag vet inte riktigt hur jag ska säga och det känns läskigt att visa mig naken framför någon okänd, speciellt om dem ska ta på mig också!

Snälla jag behöver verkligen råd och svar!

Svar
Helena Meyer
Föreningen Tilia

Hej,

Jag kan inte hjälpa dig med det här, utan jag tycker att du genast ska gå till skolsyster och be henne titta på det. Jag förstår att det känns läskigt och pinsamt, men det är det inte. Så gå direkt dit!

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar