Frågor och svar om graviditetstest

3 Mar 2010, 19:00 176
Tjej, 15 år
Question


hej. jag är en tjej på 15 år som har en kanske lite konstig fråga. kan man bli gravid utan att ha haft samlag? tex. om killen fått utlösning på sina händer och sen pullar tjejen.. eller om tjejen runkat av killen och fått utlösning på sig och sen pullat utan att tvätta händerna när sperman inte torkat ännu? för ca 2 månader sen när jag va med min kille höll vi på sådär ganska mycket. och 4 dagar efter jag åkte från honom borde min mens kommit, men det gjojrde den inte! den skulle alltså kommit för ungefär två månader sen.. 3 månader sen förra! är lite nervös . finns det någon risk att jag är gravid? väldigt tacksam för svar.

Svar
Helena Meyer
Föreningen Tilia

Hej, det kan finnas en liten liten risk, så gör så att ni köper ett graviditetstest eller gå till ungdomsmottagningen och testa.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar