Frågor och svar om vestibulit

4 Mar 2010, 12:00 141
Annat, 0 år
Question


asså, jag & min pojkvän hade sex för någon vecka sen, och vi fick använda mycket glidmedel för att han skulle '' komma in i mig '' men när han väl kom in så gjorde det grymt ont och jag ville bara skrika rakt ut. men sen tog vi det lugnare men det gjorde fortfarande ont, men sen märkte vi att jag blödde så vi slutade. men vi har fortfarande problem för att han ska kunna '' komma in i mig ''. jag vill ju kunna ha sex utan att använda glidmedel.
vad kan detta bero på? & hur ska jag kunna göra för att det ska gå utan glidmedel?

Svar
Helena Meyer
Föreningen Tilia

Hej,

Jag kan inte svara på vad det är som hände, men sex ska absolut inte göra ont. Om det fortsätter att göra ont så tycker jag att ni tar kontakt med ungdomsmottagningen för en undersökning.

Smärtan kan bero på svamp t.ex. och det är väldigt viktigt att tvätta alla underkläder (både dina och din pojkväns) i 60 grader. Annars blir de inte ordentligt rena och ni kan smitta varandra med svamp.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar