Frågor och svar om underlivet

18 Mar 2010, 16:00 196
Annat, 0 år
Question


Hej!
Jag har en fråga till dig angående mitt underliv.. Jag har pojkvän sen 3 år tillbaka med ett 3 månaders uppehåll för ca 2 år sedan. Det är nu så att jag aldrig kunna fått orgasm men äntligen har jag hittat rätt och ägnat mig själv lite tid. Nu till frågan: När jag har rört mig själv blir det ömt och gör näsan till lite ont. Jag undersökte vad det var för något och jag upptäcker att jag har två utstickande och runda hudfärgade prickar typ nästan lite ''genomskinliga'' på utsidan av mina inreblygdläppar... Jag har ju ett stadigt förhållande men jag blir osäker och funderar på kondylom? Jag vet inte och jag tror inte att det är det. Har sett lite bilder på könssjukdommen men dom liknar inte dom jag har. Kan det vara någon svullen talgkörtel eller något liknande? ska jag gå till gynekologen för en undersökning eller ska jag låta dom vara? Tacksam för svar!

Svar
Helena Meyer
Föreningen Tilia

Jag tror absolut inte att det är något farligt, men om du är lite orolig så kan du gå till gynekologen och kolla så att allt står rätt till.

Att bli lite öm efter orgasm är inte alls ovanligt.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar