Frågor och svar om graviditetstest

19 Mar 2010, 16:00 159
Annat, 0 år
Question


Hejsan!
Nu har jag några frågor som jag absolut behöver svar på.
Jo, det är som så att under några veckors tid har jag fått konstiga symtom som jag inte har någon aning vad dom beror på.
Det började med att jag helt plötsligt fick ont när jag och min kille hade sex, det gör ont på livmodertappen. Nu börjar det gå över lite men då gjorde det fruktansvärt ont. För någon vecka sedan började min salivproduktion öka kraftigt. Jag känner mig som en hund som dregglar hela tiden! Jag snarkar jätte mycket på nätterna eftersom jag har börjat bli tät i näsan på natten, men det brukar gå över när jag varit vaken en timme på morgonen. För några dagar sedan började det bubbla längst ner i magen precis där livmodern sitter. Känns väldigt obehagligt men det gör inte så ont. Idag känns det som jag har någon mild form utav mens värk men jag har däremot ingen mens. Mina flytningar har ökat och det är väldigt jobbigt det också. En kompis sa idag till mig att jag borde kolla om jag är gravid. Men är detta vanliga symtom om man är gravid eller kan det kanske vara något annat som är på gång i min kropp?

Mvh

Svar
Helena Meyer
Föreningen Tilia

Jag kan inte svara på om du är gravid, men det låter som att det finns en risk för det. Kontakta din ungdomsmottagning eller köp ett graviditetstest på apoteket.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar