Frågor och svar om Ätstörningar

25 Mar 2010, 15:01 89
Annat, 0 år
Question


Hej Catherine!

Jag vill först och främst tacka dig så jätte mycket för att du svarade mig så fort på mina frågor.

Både dom i skolan och min syster kallar mig fortfarande för samma sak fast att jag har sagt till dom att sluta och då sa jag till dom att jag blir sårad men tror du att dom bryr sig om det? - NEJ, det gjorde dom verkligen inte. Har bett dom att sluta ett par gånger men dom bara fortsätter att tracka mig! :'(

Förlåt men jag förstår verkligen inte vad du menar med att du tycker att jag skall söka vård och hjälp. Varför? Ser ingen anledning till att jag skall söka eftersom jag inte är är sjuk. Känner mig som en STOR elefant.

Kram MinaM

Svar
Catherine Koff
Anorexi/Bulimi-kontakt

Hej tjejen!

Gå in på abkontakt.se och läs mer om våra mentorer. Tror det skulle vara bra för dig att skaffa en sådan. Tror att du behöver lite extra stöd och verkligen få tala om allt detta och resten rörande din sjukdomsinsikt osv.

All värme och lycka till!

Kram, Catherine

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar