Frågor och svar om missnöje och bråk

29 Mar 2010, 16:00 232
Annat, 0 år
Question


Hej, jag är väldigt deprimerad och min tjej är inte snäll mot mig, vet inte vad jag ska ta mig till. jag kan inte göra någonting så tror hon att jag är med någon annan tjej t.e.x.... Vi blev tillsammans 15 Augusti 2008, hon är en heltunderbar tjej som jag älskar över hela mitt hjärta. Efter en tid i vårat förhållande började hon ta p-piller för att vi skulle kunna ha säkert sex utan att behöva använda kondom.. Efter att hon har börjat ta p-piller har hon blivit en helt annan tjej. Är väldigt ledsen över dehär. har bett henne sluta med p-piller och det ska hon göra ''har hon sagt'' har pratat om hur jag känner och har frågat varför hon har blivit så arg mot mig hela tiden men hon säger att hon inte kan svara på de..

är väldigt tacksam för svar! /Andreas

Svar

Hej,

Att leva med någon som är väldigt svartsjuk är jobbigt och kränkande. Att bli misstrodd hela tiden är inte ok.

Det är bra att du har försökt prata med din tjej, och kanske blir det bättre om hon slutar äta p-piller. Frågan är varför hon inte redan gjort det, utan fortsätter att äta något som hon mår dåligt av?

Kanske kunde ni båda tillsammans gå till ungdomsmottagningen och prata? Det låter som att ni skulle behöva reda ut lite saker i er relation. Om du mår väldigt dåligt och känner dig deprimerad så behöver du också stöd för att kunna må bättre.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar