Frågor och svar om underlivet

31 Mar 2010, 17:00 181
Annat, 0 år
Question


Hej, jag vet inte om du svarar på just sånna här frågor men jag har ett litet problem. För några dagar sedan så hittade jag ett utslag på underlivet.
Jag vet inte vad det kan vara, det är som en prick som ser ut som en finne, jag är oskuld så det kan inte vara någon könssjukdom och när ja petade lite på pricken så kom det ut som vit sörja som det kommer ut ur finnar. Jag skulle vara tacksam om du svarade på min fråga eftersom jag inte vet vad det kan vara. tack på förhand!

Svar
Helena Meyer
Föreningen Tilia

Hej,

Det låter som att du haft just en finne. Man kan ha såna "prickar" i underlivet, och det är inte farligt. Om du är orolig kan du alltid gå till din ungdomsmottagning och kolla att allt är bra.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar