Frågor och svar om få kontakt

6 Apr 2010, 14:00 120
Annat, 0 år
Question


Hej! Jag gillar en tjej som är jämngammal och har världens skönaste humor. Vi är väldigt lika, VÄLDIGT lika! Men saken är den att jag är väldigt osäker eftersom jag hade väldiga problem med acne förut och har fortfarande några ärr kvar..

Lite nödvändig information: Har snackat över msn ett tag nu, hon tog kontakt på en lektion för ett tag sedan, då hon ville att jag skulle hjälpa henne även fast hennes killkompis satt två stolar bort. Hon har sagt att jag är "sjukt rolig", "väldigt snäll", och när jag hjälpte henne med en grej sa hon att jag ger hopp om männen i det här samhället... Hon ler alltid när hon kollar på mig i korridorerna.

Men Nu till min fråga, gillar hon mig? Finns det några tecken på det? Vad ska jag göra för att komma henne närmare och få veta om hon gillar mig?

tacksam för svar.

Svar

Hej,

Det är ju helt omöjligt för mig att veta om den här tjejen är intresserad av dig, men av det jag läser, så verkar hon helt klart tycka om dig som person hur som helst. Det finns tecken på det kan man säga :)

Ni har ju redan fått kontakt, så jag tycker att du fortsätter att prata med henne på msn, och även i skolan. Kanske kan ni gå och ta en fika tillsammans?

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar