Frågor och svar om onani

6 Apr 2010, 14:00 291
Annat, 0 år
Question


Hej det är så att jag onanerat en kväll, och använde mig av en liten mini dildo, ca 4/5 cm tjock och bred i bredaste punkten. Alltså den blev tjockare och tjockare i längden. Men som sagt, så tryckte jag inte den långsamt, det gjorde jätte ont men endå var det ganska skönt. Den gick inte in mer är en decimeter. Men sen kändes det jätte ont i slidväggen (den upp mot magen, inte den mot analen) . Sedan skulle jag kissa och det kom lite blod (inte ur kisshålet). Är det farligt, eller händer sånt? Normalt?

Ps. Är oskuld.

Svar
Helena Meyer
Föreningen Tilia

Hej,

Om det gör ont, så ska du inte fortsätta att använda dildo. Antagligen har din slemhinna blivit lite skadad och det är därför det blöder. Det är inte farligt, men du ska vara försiktig i fortsättningen. Även med dildo så gäller det att du är våt och upphetsad, annars kan det göra ont.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar