Frågor och svar om underlivet

7 Apr 2010, 22:00 313
Annat, 0 år
Question


Hej!
Jag har ett väldigt pinsamt och jobbigt problem som verkligen påverkar hela min vardag..
För ca ett år sen behandlades jag för klamydia, och ca en vecka efter att behandligen va klar började jag få väldigt mycket flytningar, som är väldigt vita och tjocka, och dem luktar vedervärdigt! Jag har dem kvar än idag och de är verkligen jobbigt.. Jag måste duscha varje dag verkligen ingående och skölja ur själva slidan, att nästan föra upp slangen för att de inte ska lukta så mycket.
Jag bor med min sambo, jag tror inte han är medveten om mitt problem för jag döljer de verkligen. Men jag känner mig osäker hela tiden för att jag är rädd att de ska lukta igenom kläderna som de ibland gör.. Jag vet inte var jag ska vända mig? Vad kan de vara?

Svar
Helena Meyer
Föreningen Tilia

Hej,

det du beskriver låter väldigt jobbigt. Om det är så att dina flytningar fortfarande luktar tycker jag att du ska kontakta ungdomsmottagningen eller gynmottagningen. Lukten kan t.ex. bero på svamp, eller så luktar det inte så illa som du själv tror.

Om du duschar och sköljer slidan varje dag kan det påverka balansen och göra så att du får illaluktande flytningar - det är alltså svårt att veta vad som beror på vad.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar