Frågor och svar om Ätstörningar

8 Apr 2010, 13:00 92
Annat, 0 år
Question


Hej, när jag äter frukost mår jag fruktansvärt illa och många dagar kan jag inte behålla den. Om jag inte får i mig någon frukost så mår jag illa resten av dagen och kan inte äta försen 9-10 på kvällen, vilket gör att jag är väldigt trött hela dagen. Jag är varken under eller överviktig, 166 lång och väger i nuläget xxkg men jag tappar rätt fort. Är det här psykiskt fast jag inte tycker att jag är överviktig? Håller jag på att få anorexi? Tacksam för svar

Svar
Catherine Koff
Anorexi/Bulimi-kontakt

Hej!

Om det är så att du mår illa och kräks utan att framkalla en kräkning och inte har några negativa tankar kring maten och kroppen i övrigt så behöver du naturligtvis uppsöka en läkare för att ta reda på varför du inte får behålla maten.
Gör det på stört. Det är inte meningen att du ska behöva må så här alls!

Bums till doktorn!

Stor kram, Catherine

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar