Frågor och svar om flytningar och svamp

11 Apr 2010, 20:00 3214
Kille, 17 år
Question


Hej! Jag undrar vad är det vita i min flickväns trosor nästan varje morgon? Är det flytningar eller vad är det? För varje morgon inlindar hon sig en filt och går till toan, hon tycker väl att det är pinsamt helt enkelt. Men tack vare det så har jag blivit fundersam och eftersom hon verkar tycka det så vill jag inte fråga henne om det. Eller kan det kanske vara någon annan anledning varflr hon går till toan inlindad i en filt? Men iaf så är jag nyfiken på vad det är. Tack på förhand. PS: Kan man fråga dig om allting inom sex?

Svar

Hej,

Jag tror att det kan vara så att din flickvän är lite blyg och inte vill visa sig naken.

Om det är lite vitt i trosorna så är det flytningar. Det bästa är nog om ni kan prata om det här, så att du inte behöver undra och hon inte tycka att det är pinsamt. :)

Du kan fråga mig om sex, eller så kan du leta i arkivet här - det finns massor med information. Eller så kan du gå in på http://www.umo.se

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar