Frågor och svar om bröst

4 Jan 2001, 00:00 246
Annat, 0 år
Question


Det är så att jag har börjat att få hår på bröstet och det vill jag till varje pris få bort. Jag har hört att det ska kunna gå att ta bort hår från kroppen med laser, stämmer det? Och hur mycket kostar det i sådana fall? Eller finns det några tabletter man kan ta för att få bort håret eller i alla fall stoppa håret att växa mer? Eller är det bara att börja raka sig..?

Svar

Det kan säkert stämma att man kan ta bort hår från kroppen med laser men det kan vara svårt att använda detta vid stora områden på kroppen. På små hudpartier kan man säkert använda laser för att ta bort hår. Kostnaden för att ta bort hår med laser har jag ingen uppfattning om. Tabletter för att stoppa håret att växa mer finns inte på den svenska marknaden.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar