Frågor och svar om krav

20 Apr 2010, 12:00 678
Annat, 0 år
Question


Tjena!

Jag är tillsammans med en tjej som är muslim, jag är själv muslim, min fråga till er är: Kan jag på något sätt se om hon e oskuld eller ej? Pga vi tänkte gifta oss snart och då sker den vanliga traditionen (Första natten ihop) alltså att ja ska ta hennes oskuld.
Hon har själv sagt att hon redan är oskuld men innan vi blev tillsammans (ca 5 år sen) sa hennes ex att dom hade sex ihop, vem ska ja tro på egentligen? Och du kanske själv vet hur viktigt det är med att tjejen är oskuld innan hon gifter sig -.- inom muslimer...
Finns det någon möjlighet att se om hon haft samlag innan?
Snälla hjälp mig på något sätt, ge mig tips eller nått, Hoppas ni hör av er :)

Svar

Hej Suad!
Tack för din fråga. Innan jag ger det ett svar på din fråga så undrar jag hur ser traditionen ut för dig och din familj om tjejens oskuld. Hur ser det även ut i tjejens familj?
Vill du fortsätta diskutera denna frågan mer privat så finns jag på mejladress:
[email protected]

Hälsningar,
Michelle Stewart

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar