Frågor och svar om Ätstörningar

20 Apr 2010, 21:00 122
Annat, 0 år
Question


hej.. Jag har tidigare fått svar på Fråga 113576..

Det är inte så att jag framkallar kräkningar utan jag bara blir illamående vid såna tillfällen..:( som att äta på restaurang, hemma hos vissa. Jag vill verkligen få ordning på detta... Jag har inte heller någon allergi eller så.. Utan det är bara illamående som dyker upp och sen svårt att äta pga det.. som jag sa tidigare så älskar jag mat.. och har inga problem för övrigt att äta.. Men hur ska jag få ordning på detta?

Tack / bekymrad tjej

Svar
Catherine Koff
Anorexi/Bulimi-kontakt

Hej bekymrade tjejen!

Då uppsöker du en läkare. Ni behöver tillsammans gå till bottnen med varför det uppstår. Så gör det, kontakta en vårdcentral och gå dit så att ni kan få ordning på detta. Läkare har en helt annan kunskap och kan därför hjälpa dig mycket bättre än jag i det här ärendet.

All lycka till nu!

Stor varm kram, Catherine

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar