Frågor och svar om olika former av sex

22 Apr 2010, 15:00 486
Kille, 18 år
Question


Hallå ja! :) jag och min flickvän har kommit fram till att vi vill ha analsex med varandra. Varken jag eller min flickvän har haft de innan så vi e alltså lite osäkra på hur vi ska gå framåt när vi ska testa på analsex. Jag har kollat lite på nätet om hur man gör och fick fram lite grann. De sägs att man ska "värma" upp ringmuskeln men hjälp av fingrarna och glidmedel innan man övergår till att föra in penisen, de va de ända som jag fick fram.. och sen att tjejen ska vara så avslappnad som möjligt, men de kanske inte är så lätt om de e första gången? Några tips till mig och min flickvän? :) Ni har säkert många tips som ni skulle kunna ge oss och de skulle uppskattas enormt mycket! :) Tack på för hand! Hälsningar från ett kåta par :)

Svar

Hej,

på http://www.umo.se finns det många bra tipsa. Du kan också gå in på http://www.rfsu.se/sv/Sex--relationer/Sexteknik-och-praktik/Analsex/ och läsa.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar