Frågor och svar om utseende

24 Apr 2010, 15:00 193
Annat, 0 år
Question


Hej helena, först och främst måste jag säga att du gör ett toppenjobb, att någon tar sig tid för oss ungdomar för att dom bryr sig är helt fantastiskt!
Sen måste jag fråga en fråga som kanske inte passar in här men jag hoppas att du ska kunna svara. Jag undrar om topparna fortsätter slitas mer även efter att man blekt håret? Jag blekte halva håret och efter 5-6 dagar började topparna klyva sig. Var det eftersom det blivit så slitet när jag blekte eller fortsatte det slitas fortare än mitt mörka hår efter blekningen också?

Svar

Hej,

en blekning sluter jättemycket på håret. Så det kan absolut bero på blekningen. En idé är att köpa en vårdande inpackning till håret.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar