Frågor och svar om bröst

10 May 2010, 13:00 289
Annat, 0 år
Question


Hej!
Jag visste inte vem utav er jag skulle fråga men jag valde dig som du ser =). Det är såhär att jag är orolig över min kropp. För någon vecka sedan när jag duschade klämde jag på mina bröst som vanligt, för att känna efter om det fanns någon knöl och då kom det ut en brun/grön vätska ur min högra bröstvårta och jag blev chockad och trodde jag kanske kunde vara gravid, men gjorde grav test i förre går och det visade inget. Min mens i april månad började den 13 och slutade den 18 och jag tog testet den 27 och det visade inget, och jag kan inte sluta klämma på mitt bröst för jag är orolig. Jag vill inte ens gå och kolla upp det, vill inte visa mina bröst för någon barnmorska eller så. Känns konstigt! Jag undrar vad jag ska göra, vad det kan vara för något? Kan jag vara gravid, bara att det var för tidigt att ta testet. Har även känt mig lite hård under magen ..

Svar
Helena Meyer
Föreningen Tilia

Hej,

Det är viktigt att gå till en läkare eller barnmorska om man är orolig för någonting på kroppen.

Boka en tid på din ungdomsmottagning eller på vårdcentralen så får du hjälp. Det är inget konstigt att visa brösten för en barnmorska, det är ju deras jobb.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar