Frågor och svar om meningen med livet

17 May 2010, 09:00 151
Annat, 0 år
Question


heej jag har hittat mycket intressanta teorier om illumonati och om vad de tänker göra med värden om du känner igen detta så kan jag rekommmendera en kille från youtube som bevisar mycket om det de håller på med massa satanistska ritualer och jag undrar vad vi det cevila folket kan göra åt saken det är en grupp satanister som försöker ta över världen de håller på att hjärn tvätta folk genom deras filmer och musik de äger hela hollywood och al quida.

OBS! vet inte om stav fel så döm mig inte jag stava fel därför har inte kollat efter det

Svar
Anders Hedman
Präst / Kristendom

Hej!

Jag vet nästan ingenting om Illuminati. Men jag har sett en av filmerna om illuminati på youtube och läst om dem på wikipedia. Det finns flera olika grupper som håller på med destruktiva saker. Men du behöver inte oroa dig för illuminati, tror jag. Illuminati har blivit särskilt uppmärksammade de senaste åren pga en roman som heter Änglar och demoner av Dan Brown. Många tycker att de är spännande och mystiska. Men jag tror att de är helt ofarliga. De äger inte hela Hollywood och defintivt inte al Quaida. Al Qaida är muslimskt och illuminati hämtar en del av sin ideologi från extrema kristna, enligt wikipedia.

Hälsningar Anders Hedman

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar