Frågor och svar om piercing och tatueringar

18 May 2010, 09:00 159
Annat, 0 år
Question


Hej! jag funderar på att peirca tungan och isånnafall skulle jag göra det på house of pain i antingen växjö eller kalmar Vad ligger priserna på där?
Eller så ska jag göra det på en annan salong i kalmar jag vet inte vad den hetter men näspercing kostade iallafall 350kr där ingår även rengörnigsmedel i preset, så vad tror du priset ligger på i den butiken för tungpercing?+ är det någon åldergräns för tungpercing?(fyller 16 i år)

Jag har tidigare haft percing i ena näsvingen jag sköte det ganska bra men trots det fick jag ofta infektion, tror du att jag har störe chans att få infekton i en tungpercing p.g.a det?

Du fär även hemskt gärna ge lite tips om hur man sköter en tungpercing. Välldigt tacksam för svar:) kram.

Svar
Helena Meyer
Föreningen Tilia

Hej,

Jag tycker att du ska kontakta House of pain och ställa dina frågor, istället för att jag ska googla reda på deras priser och skriva dem till dig.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar