Frågor och svar om kärleksrelationer

21 May 2010, 10:00 140
Kille, 15 år
Question


hej hur ska jag göra. det är en tjej som jar älskar men vet inte om hon har känslor för mej hur ska jag göra för att få veta om hon älskar mej och vad ska jag göra för att vi ska bli ett par

Svar
Anders Hedman
Präst / Kristendom

Hej!
Det låter som att ni redan känner varandra lite grann. Jag antar att det redan finns en kontakt, att ni hejar på varandra och kanske pratar om lite saker med varandra.

I såna fall så kanske du behöver hitta gemensamma intresseområden som ni kan prata lite mer om. Du kan föreslå att ni ska göra något ihop. Vid något tillfälle kan man säga jag gillar dig, så där lite i förbifarten och se hur hon regarerar. Om hon frågar dig vad du menar, så kan man säga att hon verkar cool eller nåt. Jag skulle vara försiktig med att använda orden - jag älskar dig - för de orden är så stora att en del är lite rädda för dem. De får man spara och ta vid rätt tillfälle och sen kan man använda dem ofta, förhoppningsvis.

Till sist, det här är en fråga som alla undrar över i alla tider och ingen har svaret med stort S. Kom ihåg att du har frågat en 41-åring som inte har full koll på vad som fungerar för 15-åringar år 2010.

Lycka till!
[email protected]

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar