Frågor och svar om meningen med livet

28 May 2010, 16:00 113
Kille, 19 år
Question


känner mig väldigt ensam och har inga kompisar eller nåt mit liv är skit får fan ingen hjälp heller diräkt. så känns nästan som att jag vill döda nån för att känner inget är inte rädd för nåt heller tar gärna självmord om jag nu måste. vad ska jag göra känns som jag nästan är där. och säg inte de här till nån

Svar
Anders Hedman
Präst / Kristendom

Hej!

Har du möjlighet att komma till Fryshuset och sitta ner och prata? Jag har absolut tystnadsplikt. Det innebär att det du säger mig till mig får jag aldrig berätta för någon, inte ens om det handlar om något brottsligt eller något som kan bli brottsligt. En präst får inte heller berätta för polis eller socialen vem han/hon pratat med.

Mejla mig gärna så att vi kan prata eller skriva lite mer. Min tro säger mig att du är älskad för den du är och inte för det som du presterar. Alla kan vi göra fel men vi kan aldrig vara fel. Du bär på något unikt som bara är du. Någonstans i dig finns det en fantastisk skatt. Vill du, så kanske jag kan hjälpa dig att hitta den.

Hör av dig till
[email protected]

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar