Frågor och svar om Ätstörningar

8 Jun 2010, 11:00 149
Annat, 0 år
Question


Hej, jag är 163 lång och väger xxkg ja vet att det är dåligt men ja har haft en ätstörning för 3 år sedan ja är rädd att det börjar gå snett.
I dag är ja 17år och kunnat hålla allt under kontroll äter som ja ska men vikten går ner och ja tycker själv det börjar bli sämre ja tränar mer och äter mindre.
Ja vet att det låter jätte knäppt en del av mig ser bara destruktiva tankar. .
Den andra ser de goda och de bra med mig vilket ja lärt mig på behandling på Scä och capio.
Ja funderar på att ta kontakt med abk igen men vet inte om ja riktigt vågar eller vill in på behandling.

Svar
Catherine Koff
Anorexi/Bulimi-kontakt

Hej fina tjejen!

Fundera över att ta kontakt med oss eller/och vården. Du vill ju inte ha det så här eller hur? Det är inte meningen att du ska behöva leva ditt liv med att kontrollera maten och må dåligt med dig själv. Jag har chattid på onsdagar 16-17 och 20-21 på [email protected] Bara lägga till mig om du behöver vägledning. Jag vill också att du läser på hemsidan om våra mentorer, vore det ett steg att börja med? För att få igång motivationen till att söka vård igen.

Du är VÄRD att få må bra med dig själv och kroppen!!

All värme och styrka!

Stor kram, Catherine

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar