Frågor och svar om Ätstörningar

7 Jul 2010, 17:00 109
Tjej, 18 år
Question


Hej .. jag har skrivit till dig förr. Och egentligen vet jag inte vad jag vill säga. Men kommer man nånsin bli frisk från anorexi/ätstörning, jag börjat seriöst fundera. Orkar inte längre med denna sjukdomen..

Svar
Catherine Koff
Anorexi/Bulimi-kontakt

Hej fina tjejen!

Svar JA. Så länge du fortsätter att kämpa och tar hjälp av vården. Tro mig, jag vet att man tvivlar men jag är ett levande bevis på att det går att bli frisk till 100%. Och vet du det bästa? Man ångrar aldrig jobbet man gjort eftersom man får ett fantastiskt liv utan ätstörningen. I föreningen har vi över 60 mentorer som kan säga dig samma sak. Behöver du pepp från någon som gått igenom samma sak så läs på hemsidan. http://www.abkontakt.se

Hejar på dig! All värme och styrka på vägen.

Stor kram, Catherine

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar