Frågor och svar om här kan man få hjälp!

9 Sep 2010, 14:00 181
Annat, 0 år
Question


hej.
jag har skadad mig själv sedan januari 2010 det har pågått fram tills nu ,
orkar fan inte med mitt liv längre...jag har varit nära att ta självmord flera gånger , skärt mig djupt i handlederna tänkt hoppa .. det är ingen som vet hur jag mår..jag har försökt att berätta men alla säger bara att jag vill ha uppmärksamghet, jag äter inte heller bra , jag är 156 och väger 35 är det fär lite ?
jsg orkar ingenting...mörkret sluter sig omkring mig på nätterna ,jag kan inte sova jag får ångestattacker och då skär jag mig... mitt hjärta har krossats alltför många gånger...

det är inte många som tar mig på allvar ,,hoppas att du gör det ,,

Svar
Helena Meyer
Föreningen Tilia

Hej,

som du beskriver att du mår ska ingen behöva ha det. Min erfarenhet säger att det är nästan ingen som skär sig eller slutar äta för att få lite uppmärksamhet.

Självklart tar jag dig på allvar, och jag skulle vilja prata mer med dig. Om du vill kan du lägga till mig på msn: [email protected]

Det är också viktigt att du får någon att prata med om hur du mår. Finns det någon vuxen du litar på? En kompis förälder? Eller skolkuratorn? Du kan också gå till ungdomsmottagningen.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar