Frågor och svar om missfall

9 Sep 2010, 15:00 182
Annat, 0 år
Question


Hej!

Jag har gått på p-piller i ca 3½ år nu, men för 8 månader sen så bytte jag p-piller pga. kraftiga blödningar. Nu har jag inte haft någon mens alls knappt, bara någon dag varje månad och det är jätteskönt. Men häromdagen fick jag verkligen extremt mycket mens igen - och det trots att det inte var tid för det. Jag ska inte ha det förrän nästa vecka. Jag har den senaste tiden (ca 1½ månad) mått jätteilla och gått upp i vikt, även haft ont i magen osv, och jag undrar: Kan jag ha blivit gravid och sen fått missfall? För nu är mensen nästan borta igen, jag mår inte illa och jag har gått ner i vikt den senaste veckan.

Tacksam för svar!

Svar
Helena Meyer
Föreningen Tilia

Hej,

av den information som du skriver så låter det som att det kan ha varit ett missfall. Det är tyvärr inget jag kan säga säkert så här över nätet men om du är orolig tycker jag att du kontaktar din ungdomsmottagning eller vårdcentral.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar